ArchiLogiQ - ALQ geeft het IT advies wat je nodig hebt. Een lange termijn relatie is voor ons belangrijker dan het op korte termijn verdienen van een paar extra Euro's.

Heb je je IT volledig op orde? Moet je er hoognodig wat aan doen? Of misschien heb je geen idee! Wij helpen je graag. De juiste beslissingen nemen met betrekking tot de toekomst begint met inzicht in je huidige situatie. Bel dus gerust voor welk IT advies (033-2471111) dan ook, of maak gebruik van het formulier onderaan de pagina.

Bij elke vraag denken we na over advies

Zeker weten dat je niet zit te wachten op een gevatte antwoorden van een servicedeskmedewerker of gevoelige kritiek geuit door een consultant. Toch is het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt. Daarom trainen we onze mensen om niet op de automatische piloot vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. We willen dat ze verder denken en dat ze adviseren. Dat kan een simpel advies zijn aan een gebruiker die regelmatig aangeeft dat de batterij van zijn laptop snel leeg raakt. Dat kan ook een ingewikkelde oplossing zijn om veiliger extern te kunnen werken. Het kan zelfs een advies aan onze eigen organisatie zijn om zaken anders te regelen.

Klantbelang voorop

Hoe dan ook, het advies en dus de bijbehorende verbetering is altijd in het belang van de klant. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je dan bij ons terugkomt! En dat is wat we willen een langdurige goede relatie.

Waarover kunnen wij je adviseren?

Onze onderneming bestaat bijna 25 jaar en we hebben medewerkers aan ons weten te binden die het ArchiLogiQ – ALQ DNA al héél lang in zich dragen. Daarom kunnen we je heel breed adviseren. Waar we echt goed in zijn en waar we echt alles van weten is IT beheer en onderhoud. Daar zijn we mee grootgebracht. Maar daarnaast ligt onze huidige focus op:

  • BCDR – Wij willen de specialist voor (ICT) bedrijfscontinuïteit zijn
  • Veilige connectivity – Verbind (brand)offices en externe medewerkers veilig
  • Informatiebeveiliging (security) – Zorgvuldig IT management met behulp van de juiste monitoring, aangevuld met een managed Antivirus product en een Cybersterk of Guardian360 oplossing

Omdat we onderdeel van de Ventus groep zijn zullen we voor een advies dat buiten onze comfortzone ligt informatie inwinnen bij een van onze Ventus-onderdelen. Zodat we toch met advies dat hout snijdt naar jou terug zullen komen.

Graag een advies of meer toelichting nodig?

Of je nu net als wij een Nijkerkse ondernemer bent of niet, we vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.