Bescherm je bedrijf met ESET antivirus

Met het oog op de hedendaagse bedreigingen kun je niet zonder een aantal basisbeveiligingen. Eén daarvan is je antivirusoplossing. Wij gebruiken hiervoor de professionele oplossing van ESET. ESET antivirus is als standaardcomponent opgenomen in de door ons gehanteerde beheerpaketten.

Antivirus, basisonderdeel beveiliging
Antivirus, basisonderdeel beveiliging

Waarom ESET antivirus?

Wij hebben om een aantal redenen voor ESET gekozen. De belangrijkste is natuurlijk dat hij in de basis prima werkt en een hele goede bescherming biedt. Daarnaast was het vanuit onze beheervisie belangrijk dat hij naadloos aansluit op de door ons gebruikte monitoring van onze systemen. We bewaken de werking van de antivirus realtime en we houden continue in de gaten of een apparaat de laatste versie en updates heeft. Via onze monitoringagent die op alle door ons beheerde apparaten geïnstalleerd staat zien we altijd de status, waar het apparaat zich ook bevindt.

Wat technische informatie over ESET AV.

ESET bestaat uit twee hoofdcomponenten ‘Endpointsecurity’ en ‘Fileserversecurity’. Uitgebreide informatie kun je terugvinden op de website van ESET. De bekroonde ESET oplossingen voor endpoint protection maken gebruik van meerlaagse technologieën. De lokale en externe oplossingen houden prestaties, detectie en false positives voortdurend in evenwicht.
Fileserversecurity biedt geavanceerde beveiliging van de bestandsopslag in het netwerk en van alle algemene en multifunctionele servers. Het waarborgt dat servers stabiel en probleemloos werken. Het beperkt de tijd voor onderhoud en het opnieuw opstarten tot een minimum om bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen.

Maandrapportage zodat je weet dat je veilig bent!

Als je beheer bij ons afneemt dan krijg je maandelijks een rapportage van ons. Hierin zie je in één oogopslag hoe je omgeving er voor staat. De status van antivirus is een van de zaken waarop we inzoomen.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.