Eenvoudig en snel te implementeren bezoeker registratiesysteem COVID-19

Eén van de nare bijkomstigheden van de Coronamaatregelen is het verlies van vrijheid en spontaniteit. Als ik voor mezelf spreek dan is voor mij de drempel om uit eten te gaan daardoor bijvoorbeeld hoger. Wat jammer is, want ik houd er wel van! Voor de horeca ondernemers is er nu de verplichting om bezoekers te registreren en hiervan een administratie bij te houden die twee weken beschikbaar moet blijven voor eventuele Corona besmettingen. Extra werk terwijl geld verdienen je toch al zo moeilijk gemaakt wordt.

bezoekersregistratie horeca

 

 

 

 

 

 

Handmatige lijst

Veel ondernemers hebben deze eis pragmatisch ingevuld en hebben papieren invullijsten waarop bezoekers zichzelf kunnen registreren. Als eerste snelle oplossing prima, maar nu de Coronadreiging wat langer aanhoudt kost dit je personeel wel erg veel tijd. Hiervoor hebben we een passende oplossing bedacht. Niet helemaal gratis, maar wel zo scherp dat het goedkoper is dan handmatig lijsten bijhouden! Met ons digitale registratie systeem ga je veel administratieve rompslomp besparen. Geen pennen die officieel na ieder gebruik moeten worden schoongemaakt en ‘last but not least’ geen onleesbare handschriften meer.

Hoe kom ik er aan en wat is er voor nodig?

Neem contact met ons op middels het formulier onderaan de pagina. Wat wij vragen is een e-mail adres waarop we met jou het formulier kunnen delen, zodat je inzicht hebt in de ingevulde gegevens en waar je waar nodig correcties kunt aanbrengen. 

Hoe werkt het COVID-19 bezoeker registratiesysteem?

  1. Je krijgt van ons een QR code die jouw bezoekers kunnen scannen via hun smartphone
  2. Hierna wordt een formulier geopend waarin jouw bezoekers hun contactgegevens kunnen invullen
  3. De contactgegevens worden opgeslagen in een Excel sheet die voor jou online beschikbaar is
  4. Indien nodig/wenselijk kun je met één druk op de knop de gegevens raadplegen en aantonen wie er allemaal bij jouw te gast is geweest en op welke datum en tijdstip
  5. Een automatische routine verwijdert alle gegevens van twee weken of ouder, de bezoeker krijgt hiervan netjes een berichtje

Bezoekersregistratie voorbeeldscherm 1Bezoekersregistratie voorbeeldscherm 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar niet iedereen heeft een Smartphone!

Dat klopt! Daar zijn we ons van bewust. Op basis van de huidige regels wijst een medewerker de klanten hun tafel. Hoe klantvriendelijk is het als deze medewerker even de QR-code scant op een tablet of telefoon en de gegevens van de klant opneemt. Jij blij en klant blij. 

Wie zijn wij?

Wij zijn ArchiLogiQ een regionaal IT bedrijf gevestigd in Nijkerk. Wij zijn een totaalleverancier van alles wat met IT te maken heeft.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is, neem telefonisch contact op via 033-2471111.

Of gebruik het formulier hieronder: