Het Nijkerkse IT-bedrijf ArchiLogiQ is in actie gekomen om VW Vlaaienwinkel in Nijkerk te helpen. De Vlaaienwinkel op de Oosterstraat brandde op oudjaarsdag uit. De bestellingen gaan nog wel door en daarom heeft ArchiLogiQ besloten om donderdag 12 maart tientallen gratis vlaaien uit te delen. Ook roepen ze andere bedrijven uit Nijkerk op om hetzelfde te doen.

Directeur Frank van der Maten van ArchiLogiQ: ‘Als Nijkerks bedrijf staan we midden in de Nijkerkse gemeenschap en zo willen wij Richard en Marco van VW Vlaaienwinkel graag helpen om van hun nieuwe winkel een succes te maken. Deze keer niet met IT, maar op een andere manier.’ VW Vlaaienwinkel heropent op 18 maart op het Singel 6a in Nijkerk. Op een bijgeleverde flyer van ArchiLogiQ staat aangegeven hoe andere bedrijven hun vlaaien kunnen bestellen bij VW Vlaaienwinkel. Dat is www.supervlaai.nl/vwvlaaienwinkel