Microsoft Teams is de populairste gratis iPhone-app van 2020 in Nederland. Dat maakt Apple bekend in een gepubliceerde ranglijst. De CoronaMelder van de overheid staat op de tweede plaats.

De ranglijst wordt verder gevuld met Zoom (vijfde plaats) en Houseparty (negende plek). Dit zijn apps waarmee het mogelijk is om op afstand met elkaar te videobellen. De apps wonnen door de coronapandemie aan populariteit.

Traditionele sociale media

Traditionele sociale media zoals TikTok (derde plaats), WhatsApp, Instagram (zesde en zevende plaats) en Snapchat (vijftiende plaats) staan ook in de lijst. De Facebook-app is met zijn twintigste positie hekkensluiter van de lijst.

De volledige top-20 is via onderstaande link te raadplegen.

BronApple

Geïnteresseerd wat Microsoft Teams voor uw organisatie kan betekenen?

Bel 033-2471111 voor meer informatie