Speciaal voor onze klanten en relaties: Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in 2020. Natuurlijk staan wij ook in 2021 weer met veel plezier voor je klaar.

En natuurlijk voor iedereen: Onze warmste gedachten en beste wensen voor een goede kerst en een gelukkig, maar vooral gezond nieuw jaar.

Vrolijk Kerstfeest en een heel gelukkig 2021 van heel het ArchiLogiQ-team

Het is een bijzonder jaar geweest. Vanwege het vele thuiswerken was het bijvoorbeeld een uitdaging om het iedereen het gevoel te geven om bij een hecht team te horen waarmee we de spreekwoordelijke hemel kunnen bestormen. Dit is toch gelukt en ondanks alles is hebben we het voor elkaar gekregen om onze bestaande dienstverlening te verbeteren en onze diensten verder uit te bouwen. Mijn dank gaat daarvoor uit naar al onze medewerkers die dit mogelijk gemaakt hebben! Dank je wel!

Een groepsfoto van ons team zit er dit jaar niet in, daarom hebben we een beroep gedaan op de creativiteit van onze medewerkers en ze gevraagd een ludieke kerstfoto van zichzelf te maken. Daarna was het even knutselen om iedereen een plaatsje te geven, maar we zijn best trots op onze kerstkaart!

Met vriendelijke groet namens het hele team, Frank en Gertjan