Een echt kerstdiner zit er dit jaar niet in, ook een gezamenlijke kerstborrel behoort niet tot de mogelijkheden. Zoals veel bedrijven hebben ook wij ons moeten behelpen dit jaar. Afgelopen woensdag hebben we met behulp van Teams toch een gezellige virtuele borrel mogen drinken met elkaar.

Een traditie is geboren!

Omdat een virtuele borrel wat sneller stilvalt dan een gewone hebben we een ludieke quiz in elkaar geknutseld. De vragen waren een mix van algemene wetenswaardigheden tot specifieke werkgerelateerde. Gezien de reacties denk en we dat dit wel een blijvertje zal zijn, met andere woorden een nieuwe (kerst)traditie is geboren.

Maar wie heeft er gewonnen dan?

Ik zou willen zeggen dat de werknemer die hier, afgezien van onze stagiaires, nog maar het kortst werkt gewonnen heeft. Maar de winnaar is een herintreder die een paar jaar de kunst afgekeken heeft bij onze concurrenten en nu weer op het oude nest terug is. Erwin, gefeliciteerd! Eens kijken of je volgend jaar weer je collega;s kunt verslaan!