We gaan 2021 met goed vertrouwen in. Hopelijk kunnen we allemaal de Corona-ellende snel achter ons laten. Wij hebben er in ieder geval zin in. Mensen die ons al langer kennen weten dat ArchiLogiQ een no-nonsens Nijkerkse IT onderneming is en dat de naam ArchiLogiQ – ALQ staat voor (ICT) Architectuur moet Logisch en ‘Qualitatief’ (hoog) zijn.

ALQ - ArchiLogiQ heeft een nieuw logo waarin ook ALQ tot uiting komt.

En hoewel we trots zijn op de naam ArchiLogiQ merken we ook dat hij voor veel mensen moeilijk te onthouden en te spellen is. Intern spreken we gemakshalve al veel langer over ‘ALQ’. Nu gaan we ook in onze uitingen naar buiten toe de term ALQ ook steeds vaker hanteren.

ALQ zichtbaar in ons logo

We zijn op weg naar ons 25 jarig bestaan, voor ICT begrippen een eeuwigheid, maar we blijven jong van geest. Wel vinden we het inmiddels tijd voor een nieuw logo waarin we ook ALQ alvast in beeld brengen. Zelf zijn we van mening dat ons nieuwe ALQ – ArchiLogiQ logo nu weer fris en modern oogt!

Rest ons iedereen om iedereen vanuit het Gelderse Nijkerk een hele prettige jaarwisseling en een gelukkig en vooral gezond 2021 toe te wensen!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag met ICT vraagstukken en vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag. Mocht je ons liever persoonlijk spreken, kom dan gewoon eens langs.

Als je meer wilt lezen over ons kan dat natuurlijk ook. Op deze pagina introduceren we ALQ verder. Ook onze website staat vol interessante artikelen, diensten en wetenswaardigheden.