Al sinds jaar en dag leiden wij enthousiast stagiaires op. We doen dit een klein beetje om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, maar vooral voor de energie die we terugkrijgen van de jonge honden die het vak nog moeten leren. Als ICT bedrijf hebben we logischerwijs ICT studenten over de vloer, maar er is goed nieuwe voor studenten marketing en communicatie.

SBB heeft ons nu ook de formele erkenning gegeven voor de opleiding medewerker marketing en communicatie. We verwachten de eerste stagiair marketing en communicatie (M/V) de komende periode te gaan opleiden.

Stage lopen?

Wil jij je stage bij ons komen uitvoeren? Dat kan, wij zijn een erkend leerbedrijf voor zowel ICT als marketing en communicatie. Heb je hierover vragen dan kun je het onderstaande formulier gebruiken om met ons in contact te komen. Bellen mag natuurlijk ook (033-2471111).