We laten onze auto af en toe nakijken of alles nog wel in orde is. Dat vinden we heel normaal. En ook steeds meer mensen laten hun gezondheid periodiek controleren, ook al voelen ze zich kiplekker. Wij doen dat allemaal om tijdig de “zwakke plekken” te ontdekken, zodat wij maatregelen kunnen nemen om erger te voorkomen.

Dat geldt ook voor jouw pakket aan IT diensten; op het moment dat je deze met je outsourcings partner hebt bepaald, zullen ze prima hebben aangesloten bij je situatie op dát moment. Maar in de loop der tijd veranderen dingen. Zakelijk kunnen veranderingen optreden waardoor het niet meer nodig is bepaalde diensten af te nemen of wellicht op een andere manier en of tegen andere prijzen.

Niet meer dan logisch dus dat ook het IT dienstenpakket van jullie organisatie regelmatig een controlebeurt nodig heeft. Vandaar dat wij in het kader van onze ICT-APK jullie graag een GRATIS advies gesprek aanbieden.

Sta je ervoor open en wil je graag dat jouw ICT omgeving naadloos aansluit bij de meest recente eisen en mogelijkheden, laat dan van je horen via onderstaande link.

Een goed idee verdient toch op z’n minst een vrijblijvend gesprek! Soms moet je niet uitstellen maar gewoon doen!

Frank van der Maaten ✉: frank.van.der.maaten@archilogiq.nl 📱 : 06 51 182 353