Heb je wel eens nagedacht over een APK-keuring voor jouw ICT-omgeving? 

Wij laten onze auto af en toe nakijken of alles nog wel in orde is. Dat vinden we heel normaal. En ook steeds meer mensen laten hun gezondheid periodiek controleren, ook al voelen ze zich kiplekker. Wij doen dat allemaal om tijdig de “zwakke plekken” te ontdekken, zodat wij maatregelen kunnen nemen om erger te voorkomen.

Zwakke plekken kunnen ook voorkomen in jouw ICT-omgeving. De keuzes die toen zijn gemaakt (met je outsourcings partner) sloten allemaal prima aan op je situatie van dát moment. Maar in de loop der tijd veranderen dingen. Zakelijk kunnen veranderingen optreden waardoor het niet meer nodig is bepaalde diensten af te nemen. Wellicht kunnen zaken nu gemakkelijker, efficiënter, veiliger of tegen lagere prijzen. .

APK-keuring nodig voor je ICT? Altijd nuttig om alles periodiek te laten controleren!

Niet meer dan logisch dus dat ook het IT-dienstenpakket van jullie organisatie regelmatig een controlebeurt nodig heeft. Vandaar dat wij in het kader van onze ICT-APK jullie graag een GRATIS advies gesprek aanbieden.

Sta je ervoor open en wil je graag dat jouw ICT-omgeving naadloos aansluit bij de meest recente eisen en mogelijkheden?

ICT-APK, een goed idee! En een goed idee verdient toch op z’n minst een vrijblijvend gesprek! Soms moet je niet uitstellen maar gewoon doen!

Plan nu je ICT-APK in:
033-2471111