Azure Virtual Desktop – tijdens de afgelopen COVID pandemie raakte de aandacht voor Microsoft’s Windows Virtual Desktop platform in een stroomversnelling. Via WVD hebben gebruikers vrijwel overal toegang tot een volledig beheerde Windows 10-desktopervaring. Een eenvoudige manier voor tal van bedrijven om hun externe werknemers beter te ondersteunen.

Windows Virtual Desktop wordt Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop alleen voor grote bedrijven?

Oorspronkelijk mikte Microsoft met Windows Virtual Desktop op enkele van ‘s werelds grootste ondernemingen. Door het massale thuiswerken werd WVD echter plots omarmd door veel meer en veel kleinere ondernemingen. Daarmee veranderde ook de visie van Microsoft op het product en als gevolg daarvan is de naam nu veranderd van Windows Virtual Desktop naar Azure Virtual Desktop.

Benieuwd naar de mogelijkheden van AVD of meer toelichting nodig?

Er valt enorm veel over AVD (WVD) te vertellen. Als je op zoek bent naar een dergelijke oplossing kunnen we in een eerste gesprek al heel snel aangeven of Azure Virtual Desktop (voorheen Windows Virtual Desktop) iets voor je is. Als wij denken dat een andere oplossing beter bij je past zullen we je dat natuurlijk ook vertellen. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag. Zie voor meer informatie ook onze pagina over Virtuele Werkplekken.