De wereld zit in een technologische stroomversnelling. In een razend tempo worden diensten omgetoverd in digitale online diensten. Dit biedt ondernemers mogelijkheden, zaken die vroeger moeilijk te regelen waren zijn nu in een handomdraai klaar. Helaas verleggen criminelen hun aandacht dus ook steeds meer naar deze online diensten en de mensen die er gebruik van maken. Cybercriminaliteit, een paar jaar geleden had niemand er nog van gehoord. Nu loop je als ondernemer minder risico op brand en diefstal. CyberSterk helpt je risico’s in je digitale omgeving in kaart te brengen zodat ze opgelost kunnen worden en je een veiligere IT omgeving krijgt. Ook digitale inbrekers schuiven al gauw een deurtje op als ze niet snel ergens binnen kunnen komen.

CyberSterk, veilig zonder zorgen ondernemen.

Wapenen tegen Cybercriminaliteit

Het is belangrijk dat je als ondernemer oog hebt voor de risico’s die je loopt bij het gebruik van computers en online diensten. De wedloop tussen digitale beveiliging en de digitale aanvaller gaat hard tegen hard. Je IT beveiligen is ingewikkelder dan bijvoorbeeld het eenmalig plaatsen van een goedgekeurd veiligheidsslot op je pand. Om je hierin te ondersteunen bieden wij CyberSterk.

Begrijpelijke ondersteuning in digitale veiligheid

CyberSterk is een overzichtelijke en begrijpelijke securitydienst. Het helpt bedrijven en ondernemers om zonder ‘digitale’ zorgen te ondernemen. CyberSterk geeft je inzicht in de digitale veiligheid van je eigen bedrijf, maar doet dit zonder je te overladen met technische details.

Hoe werkt CyberSterk?

CyberSterk houdt je website en netwerk continue in de gaten. Het brengt risico’s in kaart en geeft aan of het kleine of grote risico’s betreft.
Je website scannen we op afstand en voor je bedrijfsnetwerk plaatsen we de CyberSterk Box. Dit is een kastje dat we in jouw bedrijfsnetwerk plaatsen om alle apparatuur wekelijks te controleren op kwetsbaarheden. Je krijgt van ons een eigen dashboard waarin de zaken die aandacht nodig hebben in begrijpelijke taal en op een overzichtelijke manier getoond worden. Daarnaast houdt onze CyberSterk Box continu het internetverkeer van en naar je bedrijf in de gaten. Zien we daarin iets verdachts dan waarschuwt CyberSterk direct.
Om de verdachte zaken te kunnen oplossen laten we in het dashboard niet alleen de eenvoudige uitleg zien maar geven meteen ook de technische omschrijving. Daarmee kunnen wij (of je eigen IT-partner) snel aan de slag om het gevondene te beoordelen en een eventueel probleem op te lossen.

Daarnaast staat het CyberSterk supportteam voor je klaar. Iedere maand ontvang je een rapport met de resultaten van de scans. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de online veiligheid van je bedrijf.

Prijs

Veiligheid geen prijs, dit gold al jaren voor de verkeersveiligheid. Maar als ondernemer is het zeker verstandig om in digitale veiligheid te investeren.

  • Basis al vanaf € 75,–
  • Compliance check voor website vanaf € 20,–

CyberSterk voor het mkb

CyberSterk is een product dat is ontwikkeld door SIDN om bij te dragen aan een veiliger internet. Guardian360 heeft het vanaf 1 april 2021 overgenomen en zet het product verder in de markt met TST ict distribution.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er op het gebied van CyberSterk en het scannen van netwerken en computers allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.

Voor technische informatie over CyberSterk zie onze speciale pagina.