Wat houdt een domeinregistratie in?

Domeinregistratie is niets anders dan het vastleggen van een domeinnaam op je eigen naam. Een domeinnaam voldoet bij voorkeur aan een aantal criteria. Gemakkelijk te onthouden en bijdragend aan een professionele uitstraling. Voor domeinregistratie betaal je jaarlijks een vergoeding. Na de registratie kun je de domeinnaam parkeren voor later gebruik of direct koppelen aan een website. Je bent niet verplicht om een website te nemen, alleen gebruiken voor een professioneel e-mail adres kan natuurlijk ook (mijn-e-mail-adres@mijn-domeinnaam.nl).

Domeinregistratie
Domeinregistratie, graag gedaan naast onze andere diensten

Domeinnaam extensies

We kennen ze allemaal, de achtervoegsel achter de domeinnaam. In vakjargon noemen we dit “extensies”. Bekende zijn bijvoorbeeld .nl, .be of .com. Deze extensies kunnen behoren aan een specifiek land en worden in dat geval uitgegeven door de instantie die hiervoor verantwoordelijk is. In Nederland is dat SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland).

Domeinnaam beschikbaar?

Je kunt natuurlijk alleen een domeinnaam registreren die nog vrij is. Controleer bij SIDN of je domeinnaam nog vrij is.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We registreren voor onze klanten hun domeinen. Dit in het kader van ‘one stop shop’. Wij kunnen ook jouw domeinen registreren en we combineren dat natuurlijk graag met allerlei andere diensten die we voor je kunnen uitvoeren. We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.