Help mijn computer doet niet wat ik wil!

We kennen allemaal de situatie dat je iets af wilt hebben maar dat het niet lukt omdat je computer of de applicatie tegenwerkt. Als gebruiker wil je je niet bezighouden met uitzoeken waarom. Je wilt gewoon dat iemand met kennis van zaken je -liefst meteen- helpt! Gebruikersondersteuning via ArchiLogiQ werkt echt!

Gebruikersondersteuning, wij helpen je graag. Met simpele vragen en met uitgebreid advies.
Wij staan voor je klaar, gebruikersondersteuning is ons dagelijks brood

Gebruikersondersteuning is ons dagelijks brood. Alles is er bij ons op gericht om je meteen te helpen. Het liefst met een definitieve oplossing, maar onze creatieve mensen vinden bijna altijd wel een manier om er voor te zorgen dat je verder kunt. We laten je natuurlijk niet zitten met een tijdelijke oplossing. We lossen het op een geschikt moment definitief op en/of we zorgen dat je een praktisch advies krijgt.

Onze medewerkers

Onze gebruikersondersteuning verlenen we met ervaren en goed getrainde mensen. Geen wachtrij en meteen iemand aan de telefoon die weet waarover het gaat. Onze medewerkers kennen niet alleen de klant maar ook de medewerkers. Ze zijn ook niet bang om je te vragen of je tevreden bent met de geboden oplossing. Ze zijn niet bezig om hun spreekwoordelijke eigen straatje schoon te vegen maar zullen er alles aan doen om jou te helpen. En als ze zelf de benodigde kennis niet hebben dan zorgen ze dat je gekoppeld wordt aan iemand die dat wel heeft!

Persoonlijk contact

Het uitleveren van nieuwe IT-middelen wordt persoonlijk gedaan. Hierbij besteden we extra aandacht aan nadere uitleg en nazorg. Regelmatig is er een medewerker van ons bij de klant op locatie, zo kun je vragen stellen waarvoor je misschien niet meteen de servicedesk zou bellen. We lopen altijd een rondje en bekijken waar aandacht nodig is. Zijn de werkplekken op orde is de patchkast nog netjes?

Geïnteresseerd in gebruikersondersteuning of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.