Zakelijke internet

ICT systemen, telefonie en internet raken steeds meer met elkaar verweven. Zo is bijvoorbeeld VOIP (telefoneren via internet) sterk in opkomst. Nu flexwerken en papierloos werken ook steeds meer gewild zijn, is het steeds belangrijker om overal en altijd verbinding te kunnen maken met je zakelijk netwerk. Een goed ingericht netwerk en een betrouwbare verbinding zijn daardoor vandaag de dag onmisbaar om uw ICT systemen optimaal te benutten en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

The World Wide Web, zakelijk internet voor een betrouwbare verbinding met de wereld
The World Wide Web, zakelijk internet voor een betrouwbare verbinding met de wereld

Wij werken op dit gebied samen met SIS Automatisering en RoutIT. Zo kunnen we je innovatieve diensten leveren op het gebied van internet, connectiviteit- en communicatie oplossingen die gericht zijn op de zakelijke markt.

Zo levert en beheert SIS Automatisering ADSL, VDSL en glasvezel verbindingen, virtuele netwerken, VOIP oplossingen en zakelijke mobiele abonnementen.

Hoe afhankelijk ben jij van die ene internetlijn?

Voor steeds meer diensten ben je afhankelijk van een snelle en betrouwbare verbinding met internet. En dat is helemaal het geval als je zaken naar de cloud verhuist. Vaak heb je al lang geleden internet geregeld. Het kan geen kwaad om die verbinding eens tegen het licht te houden. De lijn die toen snel genoeg was om wat e-mail verkeer en internetbrowsen te faciliteren is nu misschien eerder een karrespoor. Vaak kan het goedkoper of sneller tegen hetzelfde tarief. Denk dan ook eens na over een (betaalbare) back-up verbinding. Wat vroeger alleen kon door de installatie van een extra lijn kan nu vaak ook via 4G. Altijd internet door bij verstoring van je primaire lijn terug te vallen op je back-up lijn of een draadloze oplossing op basis van 4G of 5G.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Wij adviseren je altijd vanuit een totaalbeeld, zodat snel duidelijk wordt wat voor jou de beste oplossing is en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.