Gebruik Microsoft 365 om nu de stap naar de toekomst te maken

Microsoft is met Microsoft 365 (voorheen Office 365) een aantal jaren geleden een nieuwe weg ingeslagen. Van licenties van software verkopen naar een verzameling diensten aanbieden die gemakkelijk per maand af te rekenen zijn, voor precies het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. De diverse pakketten bevatten meer of minder producten zodat je per medewerker maatwerk kunt leveren voor wat betreft hij of zij nodig heeft.

Microsoft office 365 heet nu Microsoft 365.
Wij helpen je de juiste keuzes te maken in het Microsoft 365 landschap.

Is Microsoft 365 iets voor jou?

Voor de meeste bedrijven of ondernemingen heeft Microsoft in de Microsoft 365 suite een flink aantal producten die je helpen om je werk te doen. In de basis de gebruikelijke Office applicaties, maar daar bovenop inmiddels een ruim assortiment middelen voor chatten, bellen, online vergaderingen en realtime samenwerken. Hierbij maakt het niet uit of je op afstand of onsite werkt. Een combinatie die we bij heel veel klanten inzetten is die van Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps gecombineerd met geavanceerde beveiligingsopties.

Eindeloze mogelijkheden en razendsnelle ontwikkelingen

We hebben er bewust voor gekozen om hier niet de eindeloze mogelijkheden en razendsnelle ontwikkelingen te benoemen. Deze webpagina zou al verouderd zijn als we op save klikken! Je kunt op de Microsoft site natuurlijk heel veel informatie terugvinden. Maar beter, laat ons je informeren over de mogelijkheden. Er is altijd een passende oplossing.

Eenvoudig overstappen van Exchange of Google Workspace (G Suite)

Een van de vragen die wij regelmatig krijgen gaat over het overstappen van de oude vertrouwde lokale Exchange naar Microsoft 365. We hebben hiervoor een methode ontwikkeld die het ons mogelijk maakt om voor een bedrag per mailbox je eenvoudig te laten overstappen. Geen dure consultancy, gewoon plannen en om! Dit werkt trouwens ook voor het overstappen van de Google Workspace (G Suite) naar Microsoft 365. Laat ons je informeren over de mogelijkheden, de prijs zal je beslist meevallen.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.