Leuke blogs

ArchilogiQ is een erkend leerbedrijf en daarom werken we graag mee aan het opleiden van nieuwe mensen, om zo een bijdrage te leveren aan verjonging en vernieuwing van de IT wereld. Daarom zijn per 1 september twee nieuwe stagiaires bij ons gestart, en zullen ons voor een half jaar komen versterken

 

We stellen Jelle en Isaak graag even aan jullie voor:

Wie ben ik?
Jelle : Ik ben Jelle Blom 18 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn ict niveau 4 opleiding.
Isaak :  Ik ben Isaak van Luijk, 18 jaar,  2dejaars student ICT Beheerder.

Wat ga je doen bij ArchiLogiQ?
Jelle : Hier bij ArchiLogiQ ga ik zoveel mogelijk meedraaien met mijn collega’s, ook op de werkvloer bij klanten. Daarnaast zal ik hier mijn examen opdracht uitvoeren, zodat ik eind dit jaar klaar ben met mijn opleiding.
Isaak : Ik help bij de Frontdesk en los 1e lijns incidenten op, uitgroeiende tot 2e lijns incidenten later in mijn stage. Daarnaast ondersteun ik de Consultants bij hun werkzaamheden.
 
Wat wil je graag leren bij ArchiLogiQ?
Jelle : Ik wil graag meer leren over Vlans en VPN’s.  Ook de omgang met klanten wil ik graag verbeteren. 
Isaak : Ik wil gewoon zoveel mogelijk leren, van kleine problemen oplossen tot hele netwerken neerzetten. Alles om mijn horizon te verbreden.
 
Welke drie woorden omschrijven jouw persoonlijkheid?
Jelle : Doelgericht, sociaal en initiatiefrijk.
Isaak : Sportief, leergierig en behulpzaam.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Jelle : Wat ik erg graag doe is snowboarden, jammer genoeg ligt er niet het hele jaar sneeuw. Vaak afspreken met vrienden. Als bijbaan werk ik als hulp kok in een restaurant, dit vind ik erg leuk en beschouw dit dan ook als een hobby.
Isaak : Ik sport graag en train/coach een hockey team. Een gezellige avond met vrienden sla ik ook niet snel over.