In onze voornaamste bezigheid ‘het beheer van ICT omgevingen’ komen wij een veelvoud van merken en apparatuur tegen. Wij houden van standaardisatie, daarmee borgen we bijvoorbeeld de kwaliteit van ons werk. Maar ons doel is niet om een (nieuwe) klant op kosten te jagen en te dwingen om te werken met door ons goedgekeurde apparatuur. Als wij een nieuwe omgeving in beheer nemen, dan nemen we hem over zoals hij op dat moment is. Vinden we het noodzakelijk om apparatuur te vervangen dan zijn daar gegronde redenen voor. Maar nooit omdat het ‘ons merk’ niet is.

Voorkeuren

We hebben natuurlijk wel onze voorkeuren. Met de IT-merken van onze voorkeuren hebben we gewoon meer ervaring, ze hebben hun waarde in de praktijk bewezen en onze engineers volgen er trainingen voor. De onderstaande lijst is een greep uit ‘onze merken’.

Hewlett Packard – Servers, werkstations en laptopsFortinet – high-performance network security oplossingen
Lenovo – LaptopsDell – Servers, werkstations en laptops
Microsoft – Hard- en softwareSamsung – Monitoren, tablets en Flip
Sonicwall – Firewalls & Cybersecurity oplossingenIilyama – Monitoren
TPlink – De grootste fabrikant van wifi producten ter wereld. Voor perfecte wifi, overal, bij jou thuis of op het werk.Datto – mission-critical business continuity and disaster recovery, networking, business management, and file backup and sync solutions
Oplossingen voor video conferencing, spraak communicatie en samenwerkingApple – Laptops en werkstations
Qnap – ontwerpt en produceert netwerk opslag oplossingen (NAS) van top-kwaliteit en professionele netwerk video recorder (NVR) oplossingen.Sophos – Endpoint Protection tegen
Malware, Ransomware, Exploits en virussen.
Exclaimer – Zorg dat je uitgaande e-mail voorzien is van een professioneel uitziende handtekening. Regel eenvoudig bedrijfsbreed marketing uitingen via de e-mail handtekening.Signnow – Oplossingen voor het volledig digitaal afhandelen van contracten. Inclusief digitaal ondertekenen en workflows.
Adobe – Breng je creatieve ideeën tot leven met creatieve apps van topklasse.Guardian 360 – Nederlandse kwaliteit voor security scanning van IT-infrastructuren, Netwerken en Webapplicaties.
VMware – Pionier op het gebied van virtualisatie, toonaangevend in software voor cloud, networking en security.Dropsuite – Op cloud gerichte Office 365, website, e-mailback-up, archiverings- en herstelservice.
Bittitan – Gemakkelijk en gecontroleerd migraties uitvoeren van data naar de cloudFujitsu – Servers, werkstations en laptops
CyberSterk
Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Belangrijk om je bedrijf veilig te houden. Daarom is er CyberSterk.