RelaQs je werk doen, waar en wanneer dan ook

Met onze flexibele IT services helpen wij ondernemers in Nederland alles te halen uit hun IT omgeving. Met een vastberaden team specialisten op zowel strategisch als operationeel vlak helpen wij dagelijks bedrijven met IT problemen, implementaties van hard- en software, volledig werkplek beheer en het efficiënter maken van bedrijven door IT slim in te zetten. Zodat onze klanten altijd RelaQs kunnen werken.

Altijd in begrijpelijke taal

Altijd in begrijpelijke taal

We begrijpen ondernemers en vinden het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. Geen moeilijke termen, geen IT vakjargon, nee laten we alles lekker duidelijk en begrijpelijk houden.

Onze obsessie

Onze obsessie

Het is onze ambitie, onze obsessie om te zorgen dat jij en alle mensen binnen jouw MKB bedrijf probleemloos, of in onze termen RelaQs hun werk kunnen doen. Waar en wanneer dan ook, het moet gewoon altijd werken. Wij geloven erin dat IT ten dienste moet staan van jouw bedrijf en niet andersom.

De naam ArchiLogiQ

De naam ArchiLogiQ?!

De naam ArchiLogiQ is ontstaan door de samenvoeging van drie woorden: Architectuur, Logisch en Qualitatief. De oprichters vonden dat de IT een stuk transparanter, logischer kon en hebben een model opgezet waarin klanten modulair hun IT ondersteuning kunnen samenstellen.

We zijn onderdeel van de Ventus Groep; een onafhankelijke IT-dienstverlener die met ruim 90 IT consultants al ruim 20 jaar haar klanten internationaal ondersteunt met expertise op het gebied van (cloud)infrastructuren, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en interim IT. Ventus adviseert, detacheert en realiseert projecten voor overheids- en non-profitorganisaties en het (inter)nationale bedrijfsleven.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.