RelaQs je werk doen, waar en wanneer dan ook

Met onze flexibele IT services helpen wij MKB ondernemers in Nederland alles te halen uit hun IT omgeving. Met een vastberaden team van 12 specialisten op zowel strategisch als operationeel vlak helpen wij dagelijks bedrijven met IT problemen, implementaties van hard- en software, volledig werkplek beheer en het efficiënter maken van bedrijven door IT slim in te zetten. Zodat onze klanten altijd RelaQs kunnen werken.

null

Altijd in begrijpbare taal

We begrijpen MKB-ers en vinden het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. Geen moeilijke termen, geen IT vakjargon, nee laten we alles lekker duidelijk en begrijpbaar houden.

null

Onze obsessie

Het is onze drive, onze obsessie om te zorgen dat jij en alle mensen binnen jouw MKB bedrijf probleemloos, of in onze termen RelaQs hun werk kunnen doen. Waar en wanneer dan ook, het moet gewoon altijd werken. Wij geloven erin dat IT ten dienste moet staan van jouw bedrijf en niet andersom.

null

De naam ArchiLogiQ?!

De naam ArchiLogiQ is ontstaan door de samenvoeging van drie woorden: Architectuur, Logisch en Qualitatief. De oprichters vonden dat de IT een stuk transparanter, logischer kon en hebben een model opgezet waarin klanten modulair hun IT ondersteuning kunnen samenstellen.

We zijn onderdeel van de Ventus Groep; een onafhankelijke IT-dienstverlener die met ruim 90 IT consultants al ruim 20 jaar haar klanten internationaal ondersteunt met expertise op het gebied van (cloud)infrastructuren, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en interim IT. Ventus adviseert, detacheert en realiseert projecten voor overheids- en non-profitorganisaties en het (inter)nationale bedrijfsleven.