End User Computing of EUC een moeilijke term voor iets heel eenvoudigs. Het geeft aan hoe je een werkplek en applicaties aanbiedt aan de eindgebruiker. Dit kan op meerdere manieren. We hebben het over een virtuele werkplek die door eindgebruikers wordt benaderd. Hoe die virtuele werkplek er precies uitziet bepalen we samen met jou. Hierbij is de gebruikerservaring één van de belangrijkste uitgangspunten. Doel is om een werkplek te creëren die precies past bij jouw organisatie.

End User Computing, gebruikerservaring belangrijkste uitgangspunt
End User Computing, bied de juiste applicaties aan op elke gewenste werkplek

End User Computing de applicaties

Heel simpel, je medewerkers moeten gewoon beschikken over de applicaties die ze nodig hebben om hun dagelijks werk te kunnen uitvoeren. Samen met jou bepalen we welke applicaties dat zijn en zorgen we ervoor dat precies die applicaties beschikbaar zijn op de virtuele werkplek. Of je nu op kantoor, onderweg, thuis of bij een klant bent.

Waarom EUC?

Wij hebben gewoon werkstations en laptops die werken prima! Daar is natuurlijk ook niks mis mee. In principe kun je nog jaren zo blijven werken. Maar er zijn toch wel redenen waarom een End User Computing oplossing een hele goede oplossing is of zelfs de huidige infrastructuur kan vervangen.

Verschillende vestigingen en thuiswerken

Als manager heb je veel aan je hoofd, zeker in moeilijke tijden zoals nu tijdens de Corona uitbraak. Je wilt je medewerkers laten werken waar ze het best tot hun recht komen. Thuis, in een andere vestiging of op kantoor. Met End User Computing kun je ze altijd een identieke werkplek bieden en met de applicaties die ze nodig hebben. Nieuwe gebruikers zijn snel aan te maken en functiewisselingen zijn eenvoudig door te voeren. EUC is de oplossing voor de consistentie van de werkplek en de applicaties.

Cloud computing

Het digitale werkveld wordt steeds complexer. Met behulp van een EUC-oplossing doe je eenvoudig een eerste of volgende stap naar ’Cloud Computing‘ en dit kan met behoud van de bestaande bedrijfsstandaarden. Heb je de beschikking over internet dan zijn de applicaties te benaderen zodat je op flexibele tijden kunt werken en thuis werken wel heel gemakkelijk wordt. Bijkomend voordeel is dat werknemers via meerdere apparaten hetzelfde platform (of hun werkplek) bereiken.

Kijk ook eens bij beheer, werkplekbeheer en werken waar je ook bent.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.