Net als je denkt dat overkomt mij niet krijg je een levensechte e-mail van een bedrijf dat je goed kent en hij is ook nog persoonlijk aan jou gericht. Er zit een kleine spelfout in de aanhef, maar ach de verzender zal het wel druk hebben. Je klikt op de link in de e-mail en dan besef je dat je een levensgroot probleem hebt…

Phishing as a Service

We weten het allemaal en toch overkomt het ons, kwaadwillenden proberen steeds vaker om gebruikers van IT-omgevingen te verleiden hun wachtwoorden prijs te geven of malware te laten installeren. Nog steeds wordt e-mail veelvuldig gebruikt als communicatiemiddel met deze gebruikers. Wapen jouw medewerkers hier tegen door ze bewust te maken van de gevaren. Met behulp van onze Phishing-as-a-Servicedienst is dit mogelijk. Wij sturen in overleg periodiek e-mails jouw organisatie in en aan de hand van het klikgedrag krijg je inzicht in de awareness van de medewerkers.

Geïnteresseerd in onze Phishing-as-a-Servicedienst of meer toelichting nodig?

Phishing as a Service is een product van Guardian360 en helpt je om jouw omgeving cyberweerbaarder te maken. We luisteren graag naar jouw verhaal en kunnen je op basis daarvan uitstekend informeren of adviseren. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk, dus we nodigen je graag uit om contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.