Geen omkijken naar printen met RelaQs Flexprint

Als je op zoek bent naar een betaalbare ‘all-in’ printoplossing dan hebben wij de oplossing voor jou. Met behulp van ons RelaQs Flexprint concept pak je nooit mis op je printer. Heel in het kort zit het als volgt in elkaar. Je koopt de printer en je betaalt per afdruk. Waarom nog betalen voor de afdruk? Voor die prijs krijg je gemak terug, onderhoud én de materialen zitten verwerkt in prijs per afdruk.

Flexprint, betaalbare printoplossing zonder addertjes onder het gras
Printen zonder zorgen, maak gebruik van ons RelaQs flexprint concept.

Een aantal klanten hebben op het moment dat ze aan nieuwe printers toe waren serieus gekeken naar de Flexprint oplossing en in een groot aantal gevallen was deze oplossing goedkoper.

Hoe werkt het en wat mag je verwachten?

Het Flexprint concept is eenvoudig. Als klant schaf je een of meerdere printers aan en die zijn en blijven gewoon jouw eigendom.
Vervolgens ga je een contract aan waarin je per afdruk betaalt. In de prijs voor de afdruk zitten verwerkt het onderhoud van de printer en de verbruiksmaterialen als inkt of toner (papier is exclusief de prijs). Omdat de dienst eenvoudig maandelijks opzegbaar is kun je spreken van het concept Printen zonder Contract. Bij veel vergelijkbare diensten zit je zomaar vast aan een contract voor één, twee of zelfs drie jaar. En goed om te weten: De materialen worden tijdig toegestuurd.

Flexprint kernwaarden

  • Het motto: Printen zonder zorgen
  • De klant staat voorop, nooit onnodig machines vervangen en een goed advies
  • Eenvoudig en flexibel, flexibele overeenkomsten met maximale helderheid
  • Kundig en persoonlijk, platte organisatie en korte communicatielijnen
  • Merkonafhankelijk, kies de best passende oplossing
  • Flexibel printen, vaste prijs per afdruk en alleen de afdrukken betalen die je daadwerkelijk print. Inclusief de verbruiksartikelen als toner of inkt (die ontvangt u ruimschoots op tijd voordat de printer stopt met printen)

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

Het We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.