Nu we steeds meer overschakelen van de oude vertrouwde fileserver naar Sharepoint, Teams en OneDrive lopen we tegen een aantal uitdagingen aan. Voor een heel belangrijke hebben wij een oplossing ontwikkeld. Onze oplossing geeft je inzicht in de rechten die uitgedeeld zijn op Sharepoint, Teams en OneDrive.

Wie mag eigenlijk wat binnen Sharepoint?

Samenwerken wordt ons heel gemakkelijk gemaakt en het gebruik van Teams en Sharepoint heeft tijdens de Coronacrisis een grote vlucht genomen. Wildgroei ligt binnen Teams al gauw op de loer. Kortdurende samenwerkingsverbanden met zowel in- als externen. Weet jij nog wie bij jouw documenten mag en met wie ze buiten de organisatie gedeeld zijn?

Als jij daarvoor verantwoordelijk bent en je bent op zoek naar een oplossing dan kunnen wij je helpen.

Eenvoudig inzicht via een extra Sharepointsite

Onze oplossing begon ooit als een volledige dump van bestanden, rechten en gebruikers. Alles staat er in maar al gauw ontstond de behoefte aan meer structuur en betere vindbaarheid.
Dat hebben we opgelost door de gegevens onder te brengen in een losse Sharepointsite. Binnen deze Sharepoint site kun je eenvoudig sorteren en filteren. Zo ben je direct in control.

Wat is er voor nodig?

Uiteraard een eigen Teams en/of Sharepointomgeving. Verder alleen een apparaat waarop het script kan draaien om de gegevens op te halen en weg te schrijven. Eigenlijk geen investeringen noodzakelijk dus!

De installatie en configuratie voeren wij voor je uit. Binnen twee uur heb je de eerste resultaten. Daarna laten we het script in overleg lopen op het door jou gewenste tijdstip en frequentie.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.