Electronisch documenten ondertekenen

Maak de volgende slag in efficiëntie en gemak. Stop met documenten, uitprinten, tekenen en weer inscannen. Stuur eenvoudig een link per e-mail en laat je documenten elektronisch ondertekenen.

SignNow helpt je om je documentenflow in orde te krijgen
SignNow helpt je om je documentenflow in orde te krijgen

De oplossing die wij in dit kader graag onder de aandacht brengen is ‘signNow’. SignNow gaat verder dan alleen de digitale ‘e-handtekening’. SignNow helpt organisaties vooruit door de documentprocessen te automatiseren. Met signNow kun je

  • de productiviteit van je organisatie verhogen met geautomatiseerde documentworkflows
  • klanten verrassen met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
  • ROI maximaliseren en tegelijkertijd tijd en geld besparen
  • je gegevens veilig houden met toonaangevende compliance

Hoge kwaliteit kosten verhouding

Veel vergelijkbare oplossingen mag je gewoon duur noemen. Een aantal medewerkers van een bekende oplossing was het oneens met de hoge prijzen en dachten verder dat het product zelf ook beter kon. Daarom is er nu SignNow en wij vinden het product echt waar voor zijn geld bieden. We vertellen je er graag meer over.

Introductie in Signnow

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

SignNow kent twee licentiemodellen, de Business Premium Edition en de Enterprise Edition. Zie voor de details ons te downloaden ALQ productsheet.
We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.