Voice over IP

VOIP – Telefonie over een internetverbinding. Je hebt er ongetwijfeld van gehoord, maar weet je ook wat het inhoudt en wat de voordelen kunnen zijn voor jouw bedrijf? Samen met onze telefoniepartner bieden we je een kijkje in de moderne telefonie.

HIP/ VOIP combinatie

We werken hierin met een HIP/ VOIP combinatie. HIP staat voor Hosted IP PABX. Dit betekent dat iedere VOIP klant gebruik kan maken van een telefooncentrale in ons datacenter. Investeren in een nieuwe telefooncentrale is dus niet nodig. VOIP is bellen over een computernetwerk. Dat kan een internetverbinding zijn, maar ook je eigen lokale netwerk. Een VOIP telefoontoestel kun je direct op het computernetwerk aansluiten. Je kunt er dan gewoon mee bellen, maar het biedt ook nog vele andere mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig doorverbinden van een vaste naar een mobiele telefoon, of een koppeling maken met uw CRM pakket of e-mail systeem.

Het is mogelijk om over te stappen naar VOIP zonder dat jouw medewerkers, leveranciers en klanten er iets van merken. Ook heb je geen aparte telefoonbekabeling nodig. En wil je een toestel vervangen of nieuwe toestellen plaatsen, dan is dat met VOIP heel eenvoudig.

Meer voordelen van VOIP:

  • Geen extra verbinding nodig – meerdere gesprekken tegelijk over één ADSL / VDSL / fiber verbinding
  • Locatie-onafhankelijk – waar je ook bent, zolang je een internetverbinding hebt, kun je bellen.
  • Goedkoper – onderling gratis bellen, bijvoorbeeld ook tussen meerdere vestigingen 
  • Flex- en thuiswerken – Makkelijker flex- en thuiswerken doordat je op verschillende locaties bereikbaar kunt zijn.
  • Geen investering in een telefooncentrale

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

Wit je weten of VOIP iets is voor jouw bedrijf? Wij komen met onze VOIP oplossingen naar je toe om live te laten zien wat de mogelijkheden zijn. We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.