Vacature Technisch Consultant

Kom werken bij de ArchiLogiQ familie.

Jouw nieuwe job

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van diverse ICT-projecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het migreren van exchange on-premise omgevingen naar Office 365, het migreren van on-premise server omgevingen naar Azure en het inzetten en Clouddiensten. Je hebt ruime kennis en ervaring met SharePoint, Single Sign On, Intunes en overige Azure diensten. Hier blijft het echter niet bij, nadat een project is afgerond, moet de opgeleverde infrastructuur ook onderhouden worden en moeten eventuele verstoringen worden opgelost. Een goede overdracht naar de Support Engineers is hiervoor erg belangrijk. Daarnaast ondersteun je de beheerorganisatie met jouw kennis en kunde (3e lijns support).

ArchiLogiQ is sterk in het beheer van hybride IT architecturen en gelooft in deze combinatie van ICT dienstverlening. Dit alles is gericht op klanten uit diverse branches binnen het MKB. Dat is de reden dat je naast je Cloud kennis ook moet kunnen lezen en schrijven met Microsoft Windows 2012 en 2016 omgevingen. Netwerkcomponenten zijn je niet vreemd en je kunt als allrounder functioneren.

 

Jouw werkdag

 • null

  Verantwoordelijk voor diverse projecten.

 • null

  Actief bezig zijn met productontwikkeling en research.

 • null

  De rol van ICT-manager/ klant coördinator en projecteigenaar op je nemen.

 • null

  Op zowel tactisch als operationeel niveau contact met klanten onderhouden.

 • null

  De CMDB dagelijks bijwerken.

In deze functie onderhoud jij op zowel tactisch als operationeel niveau contact met klanten, soms ook vanuit een commerciële hoek. Hierbij geldt: ‘Een klant aanbieden wat hij vraagt is offreren, een klant aanbieden wat hij nodig heeft is jezelf onderscheiden.’

Jouw krachten

Als Technical Consultant beschik je over het enthousiasme en de benodigde kennis en ervaring om in teamverband IT-optimalisatie oplossingen te definiëren en te implementeren.
 • null

  Je hebt aantoonbaar MBO/ HBO werk- en denkniveau en bent in staat om gestructureerd te werken.

 • null

  Je hebt ruime technische ICT-ervaring. Je beschikt over actuele technische kennis en ervaring op het gebied van recente Microsoftnetwerk- en besturingssystemen, zoals Windows 2012R2 en 2016 Server, Exchange Server of Remote Desktop Server.

 • null

  Je bent bekend met Microsoft ‘Cloud’ omgevingen en bent in bezit van MCSE-certificeringen of een dermate stevige kennis dat je dit certificaat binnen no-time kunt behalen. Ook heb je ervaring met ‘Microsoft Office 365 diensten’.

 • null

  Leidinggevende ervaring gewenst, je bent gezien deze setting projectverantwoordelijk en neemt op een natuurlijke wijze de projectuitvoering op je.

 • null

  Het hebben van een rijbewijs B is essentieel aangezien je ook regelmatig bij de klant over de vloer komt.

 • null

  Je beschikt over het vermogen om effectief te analyseren en oplossingen aan te dragen. Dat je daarnaast zelfsturend, communicatief vaardig en flexibel bent hoeven we dan ook niet uit te leggen.

 • null

  Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

 • null

  Je bent woonachtig in de regio Nijkerk.

 • null

  Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

 • null

  Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit.

Kort samengevat zijn we op zoek naar een leuke, gedreven, enthousiaste medewerker. Als je van mening bent een goede bijdrage te kunnen leveren aan de verdere uitbouw van onze organisatie, dagen we je graag uit te reageren!

Jouw nieuwe team?

Wil je je nieuwe team ontmoeten? Bekijk iedereen hier.
Bekijk het team

Wat bieden wij

ArchiLogiQ bied je een uitdagende baan met goed marktconform salaris binnen een organisatie die zich kenmerkt door de informele werksfeer. Voor deze functie word je voorzien van alle benodigde middelen om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Krijg jij energie van een ‘work-hard en play-hard’ sfeer? Maken complimenten vanuit de klant jouw dag meer dan goed? Presteer je het beste onder tijdsdruk? Dan pas je prima binnen onze organisatie. Kandidaten met ambitie hebben absoluut een ‘streepje’ voor. De continue ontwikkeling op het gebied van ICT houdt alle collega’s dagelijks bezig. ArchiLogiQ stimuleert deze ontwikkeling en bied je de mogelijkheid hierin mee te denken.

Over ArchiLogiQ

ArchiLogiQ is een groeiende onderneming die zich volledig bezighoudt met het bouwen en onderhouden van ICT-landschappen van klanten. Dit doen wij op basis van eigen ontwikkelde “bouwstenen” die zorgdragen voor een optimaal functionerende automatiseringsomgeving bij de (eind)klant, of dit nu lokaal of in de ‘Cloud’ is.

ArchiLogiQ presenteert zich als een ‘one-stop-shop’, zodat de klant alle ICT gerelateerde zaken bij of via ArchiLogiQ kan regelen.

Werken bij ArchiLogiQ betekent werken bij een relatief kleine, groeiende, leuke, ambitieuze en vooral jonge organisatie. Binnen het team bestaat een prettige en informele werksfeer die je volop de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Het teamgevoel en de gedrevenheid in dit team is dan ook groot; overigens een belangrijk onderdeel van onze cultuur waarop wij erg trots zijn. Bekijk hier meer informatie over ons.

ArchiLogiQ maakt onderdeel uit van de Ventus Groep.

 

Interesse?

Mail je sollicitatie met een motivatiebrief en je CV naar: vacatures@archilogiq.nl Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met ArchiLogiQ via 033-2471111 en vraag naar René de Groot (Manager Operations)

Mogen we jou welkom heten, we kijken er naar uit!

Direct solliciteren

Doe je hier.