Als ondernemer ken je het belang van een prettige werkplek. Hoe fijn is het als jij en je medewerkers gewoon hun werk kunnen doen.
Was het vroeger zo dat alles om het apparaat draaide, nu richten we ons voornamelijk op de gebruiker zelf. Vanzelfsprekend zorgen we er wel eerst voor dat alle techniek feilloos functioneert, veilig en betrouwbaar.
Heb jij het al prima voor elkaar? Wij denken dat het beter kan en denken graag met je mee. Bel 033-2471111 of neem contact op via ons contactformulier.

Werkplekbeheer, veilig en betrouwbaar.
Werkplekbeheer, het is de gebruiker die in het middelpunt staat

Wat is dat, werkplekbeheer?

‘Ooit’ bedoelden we met een werkplek de vaste werkplek op kantoor. Deze bestond (meestal) uit een vast werkstation met de nodige al dan niet ergonomische randapparatuur. Inmiddels is de focus verschoven naar het vanaf iedere gewenste locatie kunnen werken en tóch beschikken over alle benodigde applicaties en data.
Wij als IT organisatie hebben ons hierin mee ontwikkeld. Lag de nadruk vroeger op de perfect ingerichte werkplek nu ligt die op probleemloos werken. Waar dan ook en met het ‘device’ wat het beste past. Op kantoor, onderweg, thuis of bij een klant. Eerder lag het accent op de vaste werkplek professioneel inrichten, tegenwoordig ligt dit accent op de gebruiker, die zowel op kantoor, als onderweg, als thuis probleemloos moet kunnen werken. Op desktop, tablet en mobiel.

24/7 werkplekbeheer

Wij bewaken werkplekbeheer rondom de klok, 24/7. We zorgen dat updates van het Operating System en van applicaties worden geïnstalleerd. We lossen zaken direct op en als het nodig is nemen we contact met je op. Bijvoorbeeld als er een probleem optreedt of als er een schijf dreigt vol te lopen. De werking van de virusscanner controleren we realtime en we bewaken of deze up-2-date is.
Aan het eind van de maand krijgt je een overzichtelijk rapport over de staat van de werkstations.

Direct contact met een engineer

Vragen kun je direct aan een engineer stellen. Gewoon per telefoon. Vragen leggen we altijd vast in ons ticketsysteem, daardoor weten we zeker dat er geen zaken blijven liggen. Als je een vraag hebt die wat minder spoed heeft kun je die ook rechtstreeks via ons ticketsysteem stellen. We proberen je altijd meteen te helpen.

Korte communicatielijnen

Omdat we ons er van willen overtuigen dat je werknemers tevreden zijn over de IT zijn we regelmatig op locatie. Zo houden we de communicatielijnen kort en kunnen we snel inspelen op behoeftes. Dat is wie wij zijn ‘Jouw IT afdeling’.

Nog meer informatie over werkplekken.

Geïnteresseerd of meer toelichting nodig?

We vertellen je graag persoonlijk wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op via 033-2471111 of stel hieronder je vraag.